Welkom op de site van Toegankelijk Bloemendaal   Click to listen highlighted text! Welkom op de site van Toegankelijk Bloemendaal

Contact

Vragen of opmerkingen?

Heeft u een tip, opmerking op vraag op het gebied van toegankelijkheid in Bloemendaal? De Werkgroep Toegankelijkheid Bloemendaal hoort het graag. Desgewenst brengen we uw punt onder de aandacht bij de gemeente Bloemendaal en vanzelfsprekend houden we dan een vinger aan de pols.

E-mailen

U kunt ons e-mailen op info@toegankelijkbloemendaal.nl.
Blijkt tijdens de correspondentie dat telefoneren handiger is, dan kunnen we nummers uitwisselen.

Bezoeken

Een aantal keren per jaar houden wij een inloopspreekuur. Bekijk het rooster om te zien waar en wanneer deze plaatsvinden. U kunt zonder afspraak naar binnen stappen, we zien u graag!

Wilt u een melding doen?

Heeft u een klacht over bijvoorbeeld de ontoegankelijkheid op de openbare weg of overhangend groen? Dan dient u eerst een melding te doen bij gemeente Bloemendaal. Werkgroep Toegankelijk Bloemendaal is geen instituut waar klachten worden afgehandeld.

 

Maar, zodra er niets (of te weinig) met uw melding wordt gedaan, dan kunt u ons inlichten. Gebruik hiervoor onderstaand contactformulier. Hoe meer meldingen wij hebben over een bepaalde zaak, hoe sterker wij staan als werkgroep binnen gemeente Bloemendaal.

Melding doen bij gemeente Bloemendaal

Contactformulier

Heeft u al een melding gedaan bij gemeente Bloemendaal?

2 + 10 =

Ga naar de inhoud Click to listen highlighted text!